HVEM VI ER

Kort presentasjon av oss i Digitali,
en avdeling av Eriksen Coaching & Consulting
Org.nr.: 992 136 162 MVA

 

Sverre Eriksen – Forretningsutvikler / senior prosjektleder / webkonsulent

​Sverre er leder i Digitali – et personlig og lokalt webbyrå i Vollen i Asker.

Med bakgrunn fra 30 år som bedriftsleder innen IT, eiendom, restauranter og bedriftsutvikling m.m. tilbyr han å være din samtalepartner og utførende konsulent – eller prosjektleder i utvikling av dine IT-prosjekter. Mer om Sverre som prosjektleder.

Sverre trer gjerne inn i rollen som bedriftens representant i forhandlinger, utviklingsprosesser og intern oppfølging (eventuelt som bedriftens Product Owner) med 3. part (leverandører og utviklere m.m.).

Ta gjerne kontakt på tlf. 923 77 950 / sverre@digitali.no for en hyggelig og uforpliktenede gjennomgang av ditt ditt behov

Geir Nilsen – Senior prosjektleder / forretningsutvikler / webutvikler

Geir er sterk på kreative prosesser med veiledning og coaching som en lederstil. Som prosjektleder er han opptatt av gjensidig forståelse og gode prosesser mellom mennesker og ny teknologi.

Prosjektledelse sertifisering PMP (Project Management Professional) fra Metier OEC.

Erfaring fra over 35 år med prosjektledelse, prosjektgjennomføring og fremdrift hos større firmaer i Norge. Projektleder og senior it-konsulent hos DnB, Siemens, Storebrand, Statens forvaltningstjeneste, Statens lånekasse, Politiets Datatjenese, NVE, Norges Turistråd, Inexsys mm.

Den lange erfaringen har gitt han bred forretningsmessig forståelse og kunnskap om forretningsutvikling. Arbeidskollegaer har gitt utrykk for at han arbeider strukturert, grundig og tar ansvar, samt arbeider proaktiv, kreativ og selvstendig. Mer om Geir som prosjektleder.

Ta gjerne kontakt på tlf. 484 27 883  / geir@digitali.no for en hyggelig og uforpliktenede gjennomgang av ditt behov

Samarbeidspartnere

Gjennom oss selv og vårt brede nett av samarbeidspartnere bringer vi med oss kompetanse innen en rekke fagområder og disipliner.

​Vår forretningsmodell er skalerbar og gjør at vi kan tilby et bredt spekter av kvalitetstjenester. Dette gjør at vi raskt kan skalere vår produksjon til å passe til etterspørselen fra våre kunder. Vårt faste kostnadsnivå holdes derfor lavt, og dette gir igjen våre kunder gode priser og god ROI.​

INVITASJON TIL EN UFORPLIKTENDE PRAT

Vi ser frem til å høre om ditt prosjekt og hvordan vi kan hjelpe for å gjøre det enda bedre.
Ønsker du å diskutere muligheter er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat.

Kontaktinfo: tlf. 923 77 950 / sverre@digitali.no