HVEM VI ER

Kort presentasjon av oss i Digitali,
en avdeling av Eriksen Coaching & Consulting

 

Sverre Eriksen – Forretningsutvikler / prosjektleder / webkonsulent

​Sverre er leder i Digitali – et personlig og lokalt webbyrå i Vollen i Asker.

Med bakgrunn fra 30 år som bedriftsleder innen IT, eiendom, restauranter og bedriftsutvikling m.m. tilbyr han å være din samtalepartner og utførende konsulent – eller prosjektleder i utvikling av dine IT-prosjekter. Mer om Sverre som prosjektleder. Sverre trer gjerne inn i rollen som bedriftens representant i forhandlinger med 3. part (leverandører og utviklere m.m.).

Ta gjerne kontakt på tlf. 405 100 25  / sverre@digitali.no for en hyggelig og uforpliktenede gjennomgang av ditt ditt behov

Evi Eriksen – Content Manager / Innholdsleverandør

Evi leverer innhold til nettsteder og nettbutikker. Hennes fortrinn er at hun er nøye, rask og har et godt øye for detaljer. I tillegg er hun veldig hyggelig og får arbeidet raskt levert.

Samarbeidspartnere

Gjennom oss selv og vårt brede nett av samarbeidspartnere bringer vi med oss kompetanse innen en rekke fagområder og disipliner.

​Vår forretningsmodell er skalerbar og gjør at vi kan tilby et bredt spekter av kvalitetstjenester. Dette gjør at vi raskt kan skalere vår produksjon til å passe til etterspørselen fra våre kunder. Vårt faste kostnadsnivå holdes derfor lavt, og dette gir igjen våre kunder gode priser og god ROI.​

INVITASJON TIL EN UFORPLIKTENDE PRAT

Vi ser frem til å høre om ditt prosjekt og hvordan vi kan hjelpe for å gjøre det enda bedre.
Ønsker du å diskutere muligheter er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat.

Kontaktinfo: tlf. 405 100 25 / sverre@digitali.no