INNHOLDSARBEIDER

NETTBUTIKK OG NETTSTED

Digitali leverer webinnhold som inspirerer og skaper aktiviteter på ditt nettstedet eller nettbutikk.

Innhold på nettsteder og nettbutikker er ofte undervurdert.Det er viktig at innholdet skapes på en riktig måte, både for at søkemotorer skal ranke frem inholdet, men også for nettstedet eller nettbutikkens inntrykk til brukere. Tekst, overskrifter, linker, bilder og produktbilder bør behandles på en god måte.

For å oppnå de endelige målene for en strategi for nettinnhold, er det klokt å se detaljene i helheten. Stemme og tone styrker merkevarebildet, mens prosessene våre bygger solid merkevareidentitet. Med et språk som er klart og konsist, blir både brukere og søkemotorer fornøyd. Vi bruker bare White Hat metoder, dvs. anerkjente måter å få frem innholdet på. Det er også viktig å strukturere innholdet riktig og skape rike brukeropplevelser. Kan man i tillegg få egne brukere til å dele historiene sine med deg, støtter man under et solid grunnlag for online innholdsstrategi.

Digitali leverer innhold som fremhever ditt budskap på en kvalitativ måte, samtidig som det finnes lett i søkemotorene. Vi kan støtte deg i innholdsarbeidet, eller ta ansvar for hele eller deler av innholdsproduksjonen

INVITASJON TIL EN UFORPLIKTENDE PRAT

Vi ser frem til å høre om ditt prosjekt og hvordan vi kan hjelpe for å gjøre det enda bedre.
Ønsker du å diskutere muligheter er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat.

Kontaktinfo: tlf. 923 77 950 / sverre@digitali.no