COACHING & MENTORING

EGENUTVIKLING OG SPARRINGSPARTNER

Vi kan være støtte og motivator for både din bedrifts og din personlige utvikling.

Kunne det vært befriende med støtte til å utvikle deg og din virksomhet? Noen å sparre med, få en “second opinion” – som ser deg og bare vil ditt beste.

COACHING OG EGENUTVIKLING

Får du strukturert hverdagen og hodet slik at både du og bedriften din har god utvikling?

Er du en bedriftsleder og stortrives med det kreative ved å drive virksomheten din, men samtidig kjenner på utfordringene ved å videreutvikle deg og virksomheten?
Føler du deg isolert og jobber alene? Om du ikke har noen å dele ideer med, kan det være vanskelig å ta de helt riktige grep for å ta ut ditt eget og bedriftens potensial.

Å bli bundet opp i det daglige gir lite eller ingen tid for målsetting, planelegging eller idédugnad. Tiden blir knapp til å utvikle merkevaren din, øke omsetningen og forbedre bunnlinjen. Dette kan skape frustrasjon og virke som om man sitter fast i sin utvikling. Coaching kan bidra til å “rydde i skapene”, få klarhet i de viktigste områdene, som igjen kan overskudd både for deg selv og din bedrift.

Kontakt og samarbeid etter behov: Skype, telefon eller personlig oppmøte. Full taushetsplikt.

MENTOR OG SPARRINGSPARTNER

Har du behov for en sparringspartner når du står overfor utfordringer og vanskelige valg?

Det er ofte verdifullt å ha en nøytral person å dele problemstillinger med – og som kan hjelpe deg å se problemstillinger fra nye vinkler. Noen som er din fortrolige støttespiller, motivator og coach, samtidig som du blir utfordret til å nå dine mål.

Generelle forretningsråd man finner på nett kan være ufullstendige. En god forretningsmentor og coach skaper et miljø og prosess for utvikling og vekst -og gjennom dette tar deg videre. Et godt mentorforhold fungerer også i begge retninger – der mentoren lærer om nye ideer, strategier og taktikker fra deg, akkurat som du vil høste av å ha en inspirerende støttespiller.

Kontakt og samarbeid etter behov: Skype, telefon eller personlig oppmøte. Full taushetsplikt.

INVITASJON TIL EN UFORPLIKTENDE PRAT

Vi ser frem til å høre om ditt prosjekt og hvordan vi kan hjelpe for å gjøre det enda bedre.
Ønsker du å diskutere muligheter er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat.

Kontaktinfo: tlf. 923 77 950 / sverre@digitali.no